Održane Immo VIP karaoke: Poznati pevali i pomogli, Nada Macura ih ocenjivala!

Humanitarne Immo VIP karaoke protekle su u znaku sjajne zabave koju su priredile poznate ličnosti. Nagradu od 50.000 dinara na kraju su dogovorom podelili glumica Katarina Gojković i novinar Aleksandar Jovanović, i namenili je fondaciji za pomoć deci „Podrži život“
Dva sata dobre zabave i pozitivne energije u novobeogradskom Immo Outlet Centru, otkrilo je sve glasovne (ne)mogućnosti poznatih lica, ali to je samo doprinelo pozitivnoj atmosferi, uz humanitarni aspekt čitave akcije.Bend „Kao kao“ je odličnom svirkom uživo pratio sve učesnike, a povremeno i pomagao pratećim vokalima kad neko od takmičara, kako se moderno kaže, zabaguje.
U humanitarnom takmičenju su, pored Katarine i Saleta, učestvovali i glumice Jelica Kovačević, Miljana Gavrilović i Iskra Brajović, voditeljka Dušica Jakovljević, pisac Ivana Kuzmanović, kao i glumci Ivan Tomić i Dragan Marinković Maca.
Žiri su takođe sačinjavala dobro poznata lica – pobednica prethodnog VIP karaoke festivala Katarina Lazarević, pevačica Mika Kostić, muzičar Filip Pat, pevač Boris Režak, kompozitor i producent Saša Mirosavljević Don, kao i specijalni gosti – portparol beogradske Hitne pomoći doktorka Nada Macura, bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović i poznati svetski violinista, prvak Briselske fiharmonije Hačatur Almazijan.
Program je, kao i obično vrcavo i duhovito, vodila Marina Kotevski.U supefinalu pao je dogovor da se Katarina i Sale ne nadmeću, već da zajedno otpevaju pesmu „Živiš u oblacima, mala“ Zdravka Čolića, kao i da nagradu od 50.000 dinara zajedno doniraju humanitarnoj fondaciji „Podrži život“.
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*