Olja Karleuša ima novi hit (Video)

Olja Karleuša izbacila je novi singl „Nebuloza“ posle duže diskografske pauze. Pre ove pesme ona je imala veliki letnji hit „Luda noć“, ali je nova pesma u potpuno drugačijem fazonu. Ona je za potrebe snimanja spota drastično promenila i imidž.

Poslednja pesma folk zvezde odlično je prošla kod publike, pa nije bilo potrebe da se “guši“ sa nečim novim. Kako su fanovi insistirali da im Olja podari nešto novo, ona uslišila njihove molitve i kada su se najmanje nadali obradovala ih novim singlom i spotom. Pesma se zove “Nebuloz“ i u folk je fazonu. Muziku i tekst radio je Miloš Roganović, sa kojim je pevačica ostvarila odličnu komunikaciju.

 

Iako mnoge njene kolege čekaju da pesma prođe pa tek onda snime spot, Olja je poput svetskih zvezda promociju otpočela sa spotom koji je postavila na popularni Youtube. Izdavač još uvek nije poznat, ali reakcija publike su odlične.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*