Olja Karleuša: Kuća na Avali pre nas je bila zmijarnik!

Olja Karleuša pre tri godine zajedno sa suprugom izgradila je kuću pod Avalom. Iako imaju prelep stan u centru grada, oni pola godine provode upravo u kući koja je nadomak grada.

Olja Karleusa

“Kako nam je stan u strogom centru, oduvek nam je falilo dvorište. Peca je jednog dana predložio da kupimo nešto blizu grada, što će nam biti za odmor i uživanje. Kada me je prvi put doveo da vidim plac, ja sam mu rekla da nema šanse da uđem u taj zmijarnik“.

“Svuda je bilo šipražje i čudo. Međutim, tek kada je napravljena kuća i kada je sve bilo sređeno, shvatila sam koliko je zaista lepo. Tamo sada provodimo pola godine. Tokom celog leta smo u toj kući“.

“Pošto sam ja gradsko dete, i posao mi je takav da sam stalno negde na putu, a i moj suprug Peca ima turbulentan posao, onda nam je taj mir koji imamo tamo savršeno došao“ – završava Olja.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*