Olja Karleuša: Menjam boju kose po cenu da ostanem bez nje!

Olja Karleuša promoviše novi singl “Nebuloza“ a zajedno sa njim i novi imidž. Ona je izvukla blage pramenove, ali kaže da joj frizerka nije dozvolila dalje od toga, tako da ćemo je do daljnjeg gledati kao brinetu.

– Kod mene ništa nije čudno i promene se dešavaju preko noći, kada je moj izgled u pitanju. Ja sam jedna od onih žena koja se probudi i kaže sebi, želim sada da budem plava, i to mora da bude odmah, po cenu toga da budem spržena. Sada imam malo plavih pramenova, ali moja frizerka mi ne dozvoljava da se vratim u plavo, jer smatra da sam kao brineta najbolja – priznaje Olja.

 

Ona kaže da je jako zadovoljna kako je pesma krenula da se kotira kod publike, ali smatra da treba da prođe još neko vreme da bi se znalo pravo stanje. Nastavlja da nastupa svuda gde je pozovu širom regiona.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*