Ona pravi lom gde god se pojavi, iako je ispala iz Zvezda Granda!

Da pobeda na takmičenjima za pevače ne mora da bude bude jedina opcija da bi neko uspeo, najbolje se može videti na primeru Katarine Marković Kety, koja pravi lom gde god se pojavi. Iako je ispala sa takmičenja za Zvezde Granda, na kom je dogurala do finala, Kety je jedna od najzaposlenijih pevačica na našoj estradi.

Dokaz za to je i klub „Nox“ u Sremskoj Mitrovici, koji je Kety napunila do poslednjeg mesta. Ona i kolega Vladan Antonijević, koji je takođe na ovogodišnjem pomenutom takmičenju došao do samog finala, pevali su pred punom diskotekom, čak duže nego što je bilo dogovoreno.

Kako su nam priznali, nisu mogli tek tako da siđu sa bine i završe nastup, kada je u diskoteci atmosfera bila na najvišem mogućem nivou, za koju su, pored njih dvoje, bili zaslužni I momci iz Mistik benda koji su ih pratili.

Pored publike, koja će sigurno sledeći put doći na njihov nastup, prezadovoljan je bio i vlasnik diskoteke, koji je odmah sa Ketynim menadžmentom dogovorio sledeći nastup, tako daće se sa publikom u ovom gradu lepa pevačica uskoro ponovo družiti.
Prema pričama koje su došle do nas, Kety će u nerednih mesec ipo dana pevati skoro svako veče, a uskoro će je moći slušati i publika u BiH, gde će nastupati ovog leta.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*