Ona radi naporne vežbe za dobar izgled!

Obzirom da dosta radi, samim tim mnogo i putuje, jer često se desi da za tri dana nastupa na tri različita kraja države,  Katarina Kety Marković se trudi da što redovnija bude na treninzima kako bi imala snage da izdrži taj tempo.
Ovoj lepoj pevačici, besprekornog izgleda to ne pada teško, jer  se, od kako zna za sebe, bavi sportom.
“Ja sam prvenstveno neko ko je sportski tip.Dugo sam bila aktivni sportista sa svakodnevnim treninzima, ali mi sada vreme ne dozvoljava da vežbam svaki dan, ali se zato trudim da to bude kad god mogu, tako da sam bar tri dana u teretani.“
„Moj trener Biljana Gocić nije ni malo popustljiva, pa se dešava da na trening odem posle svega dva sata sna.Maksimalno se trudim da ne  zabušavam, jer  znam da mi treninzi mnogo znače kada je kondicija u pitanju, obzirom da nastupi znaju biti dosta naporni i da traju satima, kada su u pitanju neke privatne zabave“ – priznaje Kety.
Do sada ste imali mnogo puta priliku da vidite kako izgledaju Ketyni nastupi, a kako izgledaju njeni treninzi u teretani „Fit Puf“, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama!
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*