One Direction – najbogatiji Britanci ispod 30 godina

Sigurno ste čuli za One Direction, najpoznatiju britansku grupu. Pored toga što su na samom muzičkom vrhu, momci iz One Directiona su najbogatiji Britanci ispod 30 godina. Njihova priča je započela u svetski poznatom šou X Factor gde su se takmičili.

one direction

Za vrlo kratko vreme oborili su sve rekorde i postali popularni širom sveta. Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik i Louis Tomlison imaju po 19, 20 i 21 godinu. Na njihovoj karijeri im mnogi zavide.

Dosada su snimili dva albuma, a samo u 2012. godini zaradili su 60 miliona funti. Pokazalo se da je to više nego što je zaradio Daniel Radcliffe poznati glumac iz filmova o slavnom čarobnjaku, koji se nalazi na drugom mestu. One Direction se prvi puta našao na prvom mestu dok je Robert Pattison na trećem mestu najbogatijih ljudi ispod trideset godina.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*