Oni su bili tajni gosti na koncertu Crvene Jabuke!

Pre samo 2 dana u izjavi za medije Žera, frontmen Crvene Jabuke je rekao da na jubilarnom koncertu povodom 30 godina postojanja Jabuke neće imati muzičke goste. Međutim, očigledno je u tajnosti čuvana informacija da će gosti Jabuke biti novi i sve popularniji bend „Pajtosi“.
Da se Žeri svidela prva pesma ovog mladog benda govori i  činjenica da je pre neki dan javno u programu Radija S pozvao Đorđa, frontmena Pajtosa da mu budu gosti na koncertu.
Inače, Đorđe je od detinjstva bio veliki obožavalac Jabuke što je Žera video na Sarajevskoj OBN televiziji gde je Đorđe sa Pajtosima pre izvesnog vremena pevao pesme Crvene Jabuke. Sve to rezultiralo je time da ovaj mladi bend dobije veliku podršku svojih starijih kolega. Oni su pre Jabuke nastupili sa Legendama, Novim Fosilima, Harisom Džinovićem.
Izvođenje pesme “Nema više vremena“ Đorđe je snimio sa bine svojim telefonom. Pogledajte fotografije sa nastupa ali i kako izgleda atmosfera na koncertu snimana sa bine.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*