Otac Tijane Ajfon otkrio tajnu koju je ona želela da sakrije!

Starleta Tijana Ajfon pravdala se ostalim učesnicima da potiče iz bogate porodice i da joj je otac platio ugradnju silikona, ali se ispostavilo da je slagala.

Ajfon

Njen otac Đorđe Maksimović rešio je da progovori i priznao je da joj on nije dao novac za plastičnu operaciju, kao da ne zna ni koliko košta ugradnja silikona i ko joj je platio.

„Ne, nisam ja. Malo pre ulaska u „Parove“ rekla mi je – Tata, ja ću verovatno ugraditi silikone. Nije to ništa, za čas posla bude gotovo, a nije ni skupo. Nekoliko stotina evra. To ću ja od honorara da kupim. Sedam dana pre njenog ulaska u rijaliti sedeo sam sa njom, i bože glupo je sad da kažem da sam ćerku nešto zagledao, ali kad odjednom – ona ima sise. Usne sam primetio odmah i rekao joj da joj ne stoji odmah, ali za grudi nisam imao pojma. Jeste ona uvek imala taj kompleks, ali nisam ja platio silikone, niti znam ko je. Ne znam ni koliko uopšte koštaju ti silikoni“, rekao je Tijanin otac Đorđe Maksimović.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*