Otkrila na farmi:Marina Perazić teško bolesna?

Marina Perazić već četiri dana plače zbog jakih bolova koje oseća u predelu vrata. Pevačica već dva meseca ne staje da obavlja sve moguće poslove na imanju u Lisoviću. Izgleda da polako počinju da je stižu posledice neurednog života koji vodi u rijalitiju.

Marina PerazicMarina je pre dva dana osetila bolove u predelu leđa i ramena, ali u prvi mah oni su bili zanemarljivi. Dva dana kasnije ona jedva uspeva da pomera vrat. Juče ju jue uhvatila panika jer nije mogla da okreće glavu od prejakih bolova koje oseća. Počela je da plače i zapomaže

Marina: „Ja jedva držim glavu. Ja jedva držim glavu. Sve mislim da će proći, ali već četiri dana je sve jači jači bol. Joj bože koliko mi je nije dobro. Rekla sam im pre tri dana, ali niko neće da me čuje. Ne znam šta mi se dešava. Ovakva bolove nikada nisam imala. Plašim se mnogo“, pričala je Marina kroz suze.

Ona je sve vreme plakala i bukvalno jaukala od prejakih bolova.

Autor: Goran, Foto: Printskrin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*