Otkrila njegove mračne tajne:Vesna Rivas izblamirala učesnika Maldiva!

Vesna Rivas je pred svima ogolela sekualne fantazije Darka Šimonje (25), učesnika rijaliti programa Maldivi. Pevačica je tokom jučerašnjeg dana svim učesnicima tumačila njihove snove i skrivene želje, pa je Darko ispričao kako često sanja da ga dva velika psa rastrgaju u njegovim snovima.

Vesna Rivas (3)

Potom je Rivaska iznela krajnje šokantno i skandalozno tumačenje od kojih su svi ostali učesnici zanemeli.

Vesna: „Iskreno ću da te pitam i volela bih da budeš krajnje iskren. Nećemo ulaziti u detalje. Da li si nekada u svojim razmišljanjima, maštanjima, fantazijama tokom adolescenskog periodu imao nastrane želje?“

Darko: „Nisam nikada.

Vesna: „Da li prema muškarcima, životinjama? Ajde budi iskren. Da nekada zamisliš sebe da si životinja, da životinjski vodiš ljubav, da te neko seksualno zadovoljava u tom smislu. Ajde zapamti moje reči, pa me nađi za deset godina.“

Darko: „Ovo je za mene zaista šokantno.“

Vesna: „Snovi su alarm za ono što će nam se desiti u budućnosti. Mnogi su se smejali, ali posle me nađu. To nije strašno, ti ćeš svoju nastranost obavljati u svoja četiri zida. Jedan moj klijent, visokopozicionirani čovek sanja da je svinja i da ga stalno kasape“ – završila je Vesna svoje izlaganje, dok su ostali učesnici Maldiva ostali nemi na njene reči.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*