Otkrivamo Vam tajnu šta radi Mayu Berović!

Od kako se pojavila na javnoj sceni, Maya Berović ni jednim svojim postupkom nije dala povoda da se priča loše o njoj. Nizala je hit za hotom, pa sada važi za pevačicu čija svaka pesma postane hit, ali o njoj nikada nije bilo tračeva i skandala. Mi smo međutim saznali šta je Mayina slaba tačka i o čemu će se pričati.

Maya Berovic 3 (3)

Naime, za nekih desetak dana će se pojaviti prvi duet koji je, u svojoj karijeri snimila lepa pevačica. U pitanju je duet sa Jala bratom i Bubom Coreli, koji su omiljeni medju mladjom populacijom. U toj pesmi otkrićemo šta Mayu „radi“, obzirom da pesma nosi naziv „A to me radi“!

Ipak, pokušali smo saznati iz prve ruke o čemu se radi:

„Kakvo bi to bilo iznenadjenje ili tajna, ako bih Vam to otkrila. Bliži se premijera pesme, pa ćete se morati strpiti još par dana“ – rekla nam je Maya sa osmehom na licu.

Oni koji su čuli pesmu, kažu da Maya ite kako ima razloga za osmeh, jer će pesma sigurno biti veliki hit. Ako se uzme u obzir da su spot snimali dugih 15-ak dana, jer i momci i Maya imaju mnogo nastupa i obaveza, pa je spot zbog toga sniman u delovima, onda ne čudi ova tvrdnja. U svakom slučaju, kroz nekoliko dana ćemo saznati šta Mayu i momke radi

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*