Otvoren Kabare bistro

Kafe Bistro mesto koje nikako ne smete zaobići, u sredu ova kafana je bila mala da primi sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda kao i mnoge poznate ličnosti. Kabare Bistro se nalazi na Senjaku i radiće od nedelje do srede.

Rada Manojlovic i Cvija

Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je veliki parking pa tako nesmetano možete uživati sve do jutra.U sredu u ovoj popularnoj kafani uživali su mnoge poznate ličnosti među kojima je i Rada Manojlobvić koja je došla u Društvu Stefana Cvijanovića Cvije. Rada je inače otkazala sve nastupe zbog prehlade koja je zadesila pa je u uvoj popularnoj kafani uživala uz sokiće. Pored nje viđena je i voditeljka Pinkovih zvezdica Marjana Mićić koja je celo veče pila belo vino.

 

Sandra Obradović se takođe provodila u kafani sa najbližim društvom gde je proslavljala svoj 29.ti rođendan. Sandra i njeno društvo je ostalo do samog fajronta a kako smo primetili za njenim stolom se šampanjac točio u litrama. Ovo je definitivno jedna od kafana u koju ako jednom dođete, uvek ćete se vraćati. Zato vam preporučujemo da je svakako posetite.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*