Otvoren prvi Premium Concept Store u Beogradu

Inovativan objekat Ivan’s Vault u kome se ekskluzivni brendovi predstavljaju, na do sada neviđen način na ovim prostorima, otvoren je sinoć u beogradskom TC Zira u prisustvu velikog broja zvanica iz sveta biznisa, javnog i kulturnog života u Srbiji.
Kvartet Mistik čelo pobrinuo se za prijatnu atmosferu izvođenjem dela Čajkovskog, Borodina, Šopena, a svečanom otvaranju prisustvovali su i Bojan Marović, Snežana Dakić, Suzana Perić, Bata Spasojević, Danijela Vranješ, Mašan Lekić sa suprugom Mirom, Iskra Brajović, Vesna Jugović, Daša Radosavljevć (Miss Serbia for Miss Universe 2015), Ivona Pantelić i mnogi drugi.
Poznate zvanice uživale su na koktelu u razgledanju i degustaciji vrhunskih brendova, a posebno oduševljenje izazvao je nastup odseka za tradicionalno pevanje i sviranje muzičke škole Stevan Stojanović Mokranjac.
Ivan’s Vault Premium Concept Store predstavlja specifičan spoj vrhunskih stranih i domaćih brendova, različithh vrsta proizvoda, ali iste orijentacije, koji na jedinstven način zadovoljavaju potrebe tržišta za premijum proizvodima.
Za razliku od klasičnog prodajnog prostora koji je namenjen isključivo prodaji proizvoda, Premium Concept Store ima za cilj i da učestvuje u kreiranju prepoznatljivog životnog stilla po meri pojedinca. To je mesto u kome će potrošači u prijatnom ambijentu i kroz individualni pristup moći da se upuste u kupovinu i da steknu znanja
o tome kako se primereno konzumiraju, nose ili upotrebljavaju brendovi koji čine Ivan’s Vault.
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*