Otvoren Shake’N’Shake!

Popularni prestonički splav „Shake’N’Shake“ otvoren je proteklog vikenda i to u novom još lepšem ambijentu, a obe večeri otvaranja obeležila je sjajna atmosfera.

Brojni klaberi uživali su u haus ritmovima kako u petak tako i u subotu, a splav je bio mali da primi sve pobornike urbane noćne zabave. Za dobru atmosferu pobrinuli su se Nikola Pešut i Miloš Starčević kao i Marcco Oxiduality i Dave Floyd.Među gostima našli su se i vozači čuvenog Pink Panther Tour-a, koji u desetinama najboljih svetskih sportskih automobila ovih dana “krstare” Balkananom.

Pored njih viđeni su članovi porodice Živojinović, Viktor i Filip, učesnik muzičkog talent šoua „Prvi glas Srbije“ – Filip Mitrović, maneken Miloš Radičević, ali i brojni drugi poznati i manje poznati likovi.

Leto na „Šejku“ nastavlja se već u sredu, kada će Savom odjekivati R’N’B ritmovi. SHAKE D WEDNESDAY hosted by GET LOW je dan koji se ne propušta!

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*