Otvorena “Heart“ poslastičarnica u srcu Beograda

U srcu Beograda, na Terazijama 26, otvorena je čuvena poslastičarnica „Heart“. U kolačima, sladoledima i kupovima uživali su: Neda Ukraden, Suzana Perić, Tanja Vojtehovski, Vlada Stanojević, „Doktori“, Tamara Milanović, Nikola Nemešević Nemeš, Boris Trivan.

Heart

Uz muziku koju je pustao di-đej poznate ličnosti su provele prijatno veče u „Heartu“, gde će sigurno ponovo doći sa svojim prijateljima. Oni su bili oduševljeni kolačima, za koje kažu da su pravi afrodizijak:

“Mislim da je naučno dokazano da su kolači afrodizijak. Ja bih moju devojku obradovao nekim čokoladnim, naprimer Nugat tortom. Kažu da je najbolje ljubav začiniti slatkišima, pa svima preporučujem da to probaju – Marko Doktori.

“Trudim se da ne jedem slatkiše, jer odmah utiču na moju liniju. Uzmem ponekad na slavljma, ali samo malo, jer mi se sve lepi za stomak i butine. Činjenica je da je čokolada najbolji afrodizijak, tako da bih ja voljenoj osobi spremila čokoladni sufle – rekla je Neda Ukraden, koja je ipak uživala u slatkim đakonijama.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*