Otvorena kafana – Sipaj ne pitaj

Kafana “Sipaj, ne pitaj“ otvorila je vrata i ove zimske sezone. Ova popularna kafana bila je mala da primi sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda kao i mnoge poznate ličnosti.

Daria Stanojevic1

Uz renovirani ambijent i dobru atmosferu koju su uprilicili Dejan Krstojević- Meda i Kristina Kuzmanovska uživali su svi prisutni. Daria Stanojević se provodila sa koleginicom Vanjom Mijatović. Ove dve poznate pevačice iako su pile celu noc samo vodu đuskale su celu noc. Ono što je mamilo poglede prisutnih jeste i Darijin dekolte.

Vanja Mijatović je u kafani slavila useljenje u svoj novi stan koji se nalazi na Vracaru. Ova lepa zvezda Granda nedavno se preselila na Vracar dok je njena cimerka Adreana Cekic ostala u njihovom starom stanu. Pored ove dve pevacice u kafani Sipaj ne pitaj vidjen je i Filip Miletic bez devojke Ane Bebić. On se cele noci provodio u muškom društvu.

Kafana „Sipaj, ne pitaj“ se nalazi ispod Mostarske petlje, u sjajnom prostoru koji odiše kafanskim duhom čim zakoračite u njega. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je veliki parking, a ako popijete pa želite da se autobusom vratite kući na Mostaru svakako staje veliki broj gradskih linija.

Autor: Goran, Foto: Gde izaći?

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*