Otvorena nova kafana na vodi “Brodolom“

Od prošle nedelje Beograd je bogatiji za još jedno sjajno mesto za izlazak – prvu kafanu na vodi pod nazivom “Brodolom“. Snažan pljusak nije sprečio brojne poznate da svojim prisustvom uveličaju svečano otvaranje, a među prvima su na splav stigli Saša Matić i Jelena Jovanović koja je prisutne poslužila fantastičnom tortom u obliku nasukanog broda.

splav kafana brodolom

Andrija Marković Aki je ovu priliku iskoristio da javnosti predstavi svoju novu devojku, koju je ljubio i grlio naočigled svih a posebno kada je u kafanu ušla Sara Trajanović sa Denijem Boneštajem.

Bivši ljubavni par nije se ni pozdravio uprkos tome što su čitave noći bili gotovo za istim stolom. Bez obzira što to nije njihov muzički žanr Stefan Cvijović Cvija, Tamara Filipović i Nikolija Jovanović uživali su u zvucima folk hitova u izvedbi Aleksandra Petrovića Acka do ranih jutarnjih časova, ali i Jovana Perišića koji ga je u nekoliko navrata odmenio na sceni.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*