Ovako se Karleuša oprostila od Kemala Montena

Jelena Karleuša juče je napisala više nego potresno pismo koje je posvetila preminuloj muzičkoj legendi, Kemalu Montenu. Malo ko se nije rasplakao na ove reči.

JK Kemo

“U svoj našoj jurnjavi, haosu, ludilu, sebičluku, borbi, ustajanju i padanju, desi se trenutak koji nas zaledi u pokretu. Zaustavi nam dah. Nešto utrne u grudima. Da li si čuo? Šta? Ne… Kad? …….. Tišina. Muk. Nikad nisam imala priliku da te upoznam. Mislim da sam jednom okružena svitom protrčala pored tebe. U napadu novinarskih pitanja, visoko podignute glave, krajičkom oka jednom sam te videla. Nisam mogla da ti pridjem jer sam se branila i nogama i rukama u nekoj svojoj borbi“

 

“Ali da sam to uradila, rekla bih ti da mi je čast što živim kada i ti veliki umetniče. Nisam upoznala tebe ali sam ti znala dušu. Znala sam ti srce. Ostavio si ih u svojim pesmama. Rezgovarali bi pogledom. Osmehom. Stiskom ruke. Putuj sad… Odmori se od ove ljudske tame, od ovog našeg blata. Živi u svetlosti kojoj pripadaš. Zavidim ti. Nema vise bola, nema vise razocaranja. Uspeo si. Živećeš zauvek. U meni. U svima nama“ – napisala je JK.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*