Ovo je dokaza da Emir Habibović nije onaj čovek od pre!

Iako mnogi pevači svoje stare slike kriju kao zmija noge, sve popularniji pevač Emir Habibović nema problema sa tim. Na njegovom Facebook profilu se nedavno pojavila slika koja je slikana pre nekoliko godina, sa kolegom Danijelom Djurićem.

Emir Habibovic i Danijel Djuric

Obzirom da Emir ima pesmu, koja je veliki hit, a nosi naziv „Nisam ja onaj čovek od pre“, u prilog nazivu pesme može ići i ova fotografija, na kojoj se vidi koliko se Emir vremenom promenio u fizičkom smislu.

„Naravno da sam se promenio, obzirom da se radi o fotografiji koja je nastala pre desetak godina, kada sam uplovio u muzičke vode. Pored toga, ne razumem zašto bih trebao da se stidim tih fotografija, pa svako vreme je za sebe. Nisam mogao ozbiljno da izgledam u nekim neozbiljnim, mladim godinama, niti mislim da sam trebao. Pored toga, sasvim je logično da sam se vremenom i uozbiljio.Sve to dolazi sa godinama, a ja sam sada u najboljim godinama“ – rekao nam je šaljivo Emir.

Kako je izgledao ranije, a kako izgleda sada, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama. Jedno je sigurno, sada izgleda bolje. Da li se slažete sa nama?!

Autor: Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*