Ovo je razlog zbog kog  je Maya Berović za malo ostala u Parizu!

Svoje prvo gostovanje u Parizu, Maya Berović će svakako dugo pamtiti. Prvi razlog je što je klub u kom je pevala bio ispunjen do poslednjeg mesta, a drugi je što je malo falilo da ostane zauvek u gradu mladosti, kako Pariz često nazivaju!
_DSC1522Volim da putujem i bila sam u mnogo država, ali su me je Pariz i Francuska skroz oduševili. Toliko sam bila fascinirana Parizom, da sam posle nastupa odlučila produžiti boravak još par dana. I mogu sa sigurnošću da tvrdim da bih u Parizu mogla živeti. Ovo je bio moj prvi susret sa ovim lepim gradom, ali sasvim sigurno ne i poslednji, jer ću ga prvom prilikom i kada mi posao bude dozvolio, posetiti opet ovaj prelepi grad“ – rekla nam je Maya oduševljeno.
Osim razgledanja grada, lepa pevačica je iskoristila priliku i da ode u šoping, ali i da odmori par dana, pred napornu jesenju sezonu koja sledi. Kako je Maya doživela Pariz, najbolje ćete videti na fotografijama koje je napravila u njemu.
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*