Ovo su domaće sestre Kardašian! (Foto)

Njih tri su sestre Krsmanović i sve tri su više nego uspešne u svojim poslovima. Najpoznatija među njima je prelepa Bojana Krsmanović, manekenka koja je sa 23.godine uspela da postane priznata u svetu.

Krsmanoviceve

Poznata je kao naslednica Sindi Kraford, ali i kao jedna od najpoželjnijih žena na svetu. Kako sarađuje na najpoznatijim svetskim markama, njen lik krasi bilbored širom sveta.

Druga sestra je Jeca Krsmanović, svima poznata kao naslednica Cece Ražnatović, ali i po tome što je kročila na estradu sa 12 godina. Dobitnica je mnogih nagrada na raznim takmičenjima pevača amatera.

Uveliko promoviše svoje nove pesme koje je snimila za Grand produkciju nakon 12 godina muzičke pauze. Treća sestra je Maja Krsmanović, modna kreatorka u usponu, poznata po svojim ekstravagantnim kreacijama. Nedavno je imala više nego uspešnu modnu reviju.

Bojana, Jeca i Maja su najbolje prijateljice, pa se poslovno odlično dopunjavaju. Jedna drugoj dele savete, ali i poslovno pomažu. Koja sestra Krsmanović se vama najviše dopada?

Autor: Goran, Foto: Predarag Novaković

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*