Owen Wilson čeka dete sa ličnom trenericom

Poznati zločesti dečko Holivuda Owen Wilson još je jednom šokirao javnost kada je izašla vest kako čeka dete sa ličnom trenericom Caroline Lindqvist koja se razvodi od svog muža. Owen Wilson i Caroline Lindqvist upoznali su se 2007. godine nakon što je glumac pokušao da počini samoubistvo.

owen wilson

Brzo nakon što su se upoznali postali su drugovi i Owen Wilson ju je angažirao kao ličnu trenericu. Prema izjavama stranih novina može se naslutiti kako su Owen i Caroline krenuli hodati nakon što se ona razišla od svog muža.

Navodno je Ritu Chopra, njen muž bio iznenađen vešću kako je Caroline trudna već šest meseci. Tu je informaciju otkrio izvor blizak paru te kako je Owen Wilson mnogo sretan što će opet postati otac, ali da se ne namerava venčati sa Caroline.

Glumac već ima sina od dve godine sa bivšom devojkom Jade Duell sa kojom se razišao samo pet meseci nakon rođenja deteta.

Autor: Sanja, Foto: people.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*