Pajtosi:”Dobro smo uvežbani omiljenu Novakovu pesmu“!

Bend koji polako, ali sigurno osvaja našu estradnu scenu Pajtosi, ovih dana su u žiži javnosti zbog sjajnih kavera, koji su uradili za nekoliko pesama. Pored toga što su odradili odlične I drugačije kavere, momci iz benda se trude da nekopiraju nikoga I da grade svoj, prepoznatljivi stil.
 Novak i Pajtosi
 “Teško se u današnje vreme probiti na našoj estradi, jer je konkurencija velika. Međutim, mi se trudimo da nikog ne kopiramo I da budemo drugačiji. Svesni smo da posedujemo kvalitet, svakodnevno vežbamo I znamo da sav taj trud mora da se isplati” – rekao nam je pevač benda Đorđe.
Pored pohvale Saše Matića, Harisa Džinovića, Amadeus benda I još nekoliko dobrih I kvalitetnih naših pevača, momci iz benda imaju podršku I od reketa broj jedan, Novaka Đokovića!
“Novaka smo upoznali jednom prilikom preko zajedničkog prijatelja. On je zaista veliki čovek I sjajan sportista. Kroz priču smo se dotakli I naše muzike, pa nam je Novak otkrio koje narodne pesme voli. On izuzetno voli I ceni Hanku Paldum I njenu pesmu “Volela sam, volela”, pa smo se potrudili da je odlično uvežbamo, jer se sledeći put možda sretnemo na nekoj svirci” – rekao je Đorđe sa osmehom na licu.
Ovi momci će kroz desetak dana izbaciti svoj prvi singl, a mi Vas do tada potsećamo na jedan od njihovih kovera.
 Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*