Pamela Anderson biografija

Pamela Anderson rođena je 1. jula 1967. godine u Kanadi. Jedan od najvećih seks simbola s kraja prošlog i početka ovog veka, Pamela Anderson ovu titulu duguje popularnoj seriji na svetu – “Čuvari plaže“ (Baywatch).

Rođena je u radničkoj porodici, a po završetku srednje škole radila je kao instruktor fitnessa, sve do jedne utakmice kanadskog fudbala koja je označila prekretnicu u njenom životu. Tada se pojavila na ogromnom ekranu na stadionu i već narednih dana dobila ponudu od kompanije Labat da snimi reklamu. Vrlo brzo je stigla ponuda i od Playboy-a za koji se do danas slikala čak 14 puta.

U Los Anđeles se preselila 1980. godine, a prvu glavnu filmsku ulogu dobila je u filmu “Barb Wire“ koji je, međutim, doživeo komercijalni i kritički fijasko. U seriji V.I.P. koju je snimila 1998. godine bila je i producent i glumica.

Za svog prvog muža udala se 1995. godine, a taj brak svi između ostalog pamte po krađi intimne video-kasete mladenaca sa medenog meseca. Sa Lijem zgodna plavuša ima dva sina, Dilana i Brendona, a nakon njihovog razvoda 1998. godine Tomi je uhapšen zbog zlostavljanja.

Nakon toga, 2002. godine venčala se sa Robertom Ričijem, a nakon kraha uplovila je u još jednu bračnu luku sa Rikom Salomonom 2007. godine.

Pored tri propala braka, Pamela je bila u vezi i sa Kidom Rokom, muzičarem Bretom Mihaelom iz benda Poison, surferom Džimijem Pedžetom, itd…

Pored svoje modne linije “The Pamela Collection“, glumica je snimila i svoj reality show, “Pam, devojka na slobodi“.

Pamela Anderson

Pamela Anderson

Pamela Anderson

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*