Paparazzo: Nemanja Staletović čita ljubavne romane?!

Jedan od najzaposlenijih mladih pevača Nemanja Staletović, koji je sa pesmom „Kršim lomim“ napravio veliki uspeh, zna ite kako da iznenadi, pa je tako prošle nedelje našu ekipu ostavio u čudu.

Romani

Nenadano smo jedno popodne sreli Nemanju ispred jedne trafike Brčkom i taman kada smo hteli da ga pozdravimo, spazili smo veoma zanimljiv situaciju. Naime, mladi pevač je, verovali ili ne, na kiosku kupovao ni više ni manje, nego ljubavne romane. Obzirom da je u srećnoj vezi, pomislili smo da Nemanja verovatno devojci kupuje romane, ali kako je žurio, nismo uspeli da ga pitamo i saznamo da li je kupovao za nju.

S druge strane, ukoliko nije kupovao devojci, onda možemo jedino da zaključimo da je Nemanja jedna romantična duša, čim čita ljubavne romane! Verujemo da će ovo veoma, sa jedne strane iznenaditi, a sa druge oduševiti Nemanjine obožavateljke.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*