Paris Hilton Biografija

Paris (Vitni) Hilton je rođena 17. februara 1981. godine u Njujorku, kao najstarije dete Ričarda Hiltona, vlasnika lanca hotela Hilton i ogromne porodične imovine. Paris se bavi manekenstvom i glumom. Ima sestru Niki i dva mlađa brata, Barona Trećeg i Konrada. Čitava porodična linija i preci su joj uglavnom bili vrlo poznati, a u srodstvu je sa mnogim holivudskim zvezdama.

Bogatstvo Hiltonovih je 2005. godine procenjeno na oko 1.000.000.000 dolara, a Paris Hilton verovatno će biti naslednica oko 50.000.000 dolara. U detinjstvu se Paris često selila, od Voldorf-Astorijal hotela u Njujorku, do Beverli Hilsa i Hemptona. Nakon završene gimnazije, Paris Hilton se nije nastavila školovati.

Paris Hilton je učestvovala u vrlo popularnom rijalitiju The Simple Life, kome je prethodio film koji je Paris sa svojim bivšim dečkom snimila u “domaćoj produkciji”. Nakon izlazka tog filma u javnost, Paris je tužila Rika, dobila novac i poklonila ga u dobrotvorne svrhe. Od 2002. godine je bila verena za modela, Džejsona Šoa, a 09. maja 2005. godine objavila je veridbu sa Parisom Lacisom, grčkim imućnikom. Ubrzo su zaruke raskinute.

Paris Hilton

Paris Hilton

Izvor i foto: WP, tracevi-magazin.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*