Pevači napadaju Bregovića zbog JK!

Od kada je objavljeno da će Jelena Karleuša biti jedan od gostiju na velikom humanitarnom koncertu Gorana Bregovića, 19. decembra u sarajevskoj „Zetri“, strasti se ne smiruju.

JK

Što zbog straha da će biti u drugom planu, ličnog animoziteta ili nečeg trećeg, tek, nekolicina pevača dalo je sebi pravo da vrši pritisak na velikog kompozitora i traži da se Karleuša izuzme sa spiska gostiju. Kako nezvanično saznajemo, reč je o SMS porukama, pozivima, apelima zajedničkih prijatelja pa do mejlova upućenih Bregi, sve sa istom porukom ona ili mi.

I sve to ne bi bilo ni toliko čudno, ako uzmemo u obzir da je napad na JK postao neka vrsta tradicije međju javnim ličnostima, ali ovog puta reč je o humanitarnom koncertu gde je pokazivanje zavisti i mržnje krajnje neprimereno i sramotno.

Kako saznajemo, najglasniji protiv Karleuše su nekadašnja velika zvezda EX Jugoslavije-Fahreta Jahić a.k.a Lepa Brena, za koju se zna da godinama ne podnosi JK, i da ju je zabranila u svim Grandovim emisijama uprkos protivljenju Saše Popovića, potom Aleksandar Vuksanović, a.k.a Aca Lukas kome je JK bila gost na tri koncerta, i još neki.

Sa druge strane, zbog Karleušinog učešća oduševljenje su pokazale Dragana Mirković i Severina, koje su i osudile ponašanje pomenutih kolega. Da je Goran Bregović čovek svetskog kalibra pokazatelj je i činjenica da je ostao imun na pritiske i ucene, dajući do znanja svima da ga estradni ratovi ne zanimaju.

Da li će se Lepa Brena i Aca Lukas, pojaviti na ovom humanitarnom koncertu ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno, a to je da će JK zajedno sa svojim kolegama na čelu sa Goranom Bregovićem, prirediti veče za pamćenje! Pozivamo sve fanove u Sarajevu da prisustvuju ovoj divnoj humanoj akciji.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*