Pevačica pokazala kako izgleda posle operacije nosa!

Nela Vidaković objavila je fotografije svog novog nosa koji je operisala pre dva meseca. Rijaliti zvezda i folk pevačica uspela je da šokira pratioce na društvenoj mreži Fejsbuk kada je pre dva meseca objavila fotografiju na kojoj je sva u modricama i podlivima.

Nela je tada objasnila fanovima da ne brinu, jer je u pitanju operacija nosa, a na operaciju je pristala isključivo i prvenstveno iz zdravstvenih razloga.Od tada se Nela nije pojavljivala u javnosti, niti je postavljala bilo kakve fotografije novog nosa. Tek kada je sve leglo na svoje mesto i nos postao onakav kakav treba da bude, pevačica je odlučila da se pohvali.

„Istina je da je postoperativni tok bio neprijatan i bolan, ali moram da kažem da se isplatilo. Prošla su dva meseca, sve je lepo zaraslo i sada imam pravu sliku kako izgleda moj nos posle operacije. Ja sam više nego zadovoljna jer moj izgled nije promenjem, ali ipak se vidi razlika. Moram da se pazim od udaraca narednih nekoliko meseci, jer je sve sada jako osetljivo“,  kaže Nela.

Pred vama su fotografija pre i posle, pa sami procenite da je njen ponos sada lepši nego pre.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*