Pevačica pokazala svoje telo!

Pevačica je svoje telo pokazala ne samo u spotu, već i na društvenim mrežama, gde neretko obraduje pratioce izazovnim izdanjima. Milena Mitić nedavno je imala premijeru svog prvog spota za rimejk pesme „Kolačići“, na kojoj se kao producent potpisuje Ognjen Amidžić.

Spot obiluje provokativnim scenama, a mnogi su prokomentarisali da je podjednako atraktivna kao i nekadašnji seks simbol Jugoslavije, Marina Perazić.

Ona je ovog puta objavila fotku na svom Insatgram profilu u uskoj haljini koja naglašava njene obline, a čini se da je Milena imala problem da nestašnje grudi zadrži u haljini.

Pogled na njen dekolte, koji je u prvom planu, sasvim sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim. Pogledajte u nastavku još neka izdanja ove, od skoro, pevačice, koja će svakako muškarcima oteti uzdah.

Osim što se na njenoj pesmi kao producent potpisuje Ognjen, pesmu Marine Perazić Mileninom glasu prilagodio je Kiki Lesandrić. Pogledajte spot i uživajte u pogledu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*