Pevačica priznala:“Za klasu bolja sam“!

Od kako se pojavila na estradnom nebu, Katarina Kety Marković fura imidž opasne ribe. Tako je nedavno u jednom razgovoru priznala kako je za klasu bolja.

Medjutim, ako ste mislili da se Kety poredila sa nekim, pa rekla da je od nekog za klasu bolja, varate se. U pitanju je poredjenje sa samom sobom, jer tvrdi da je njena nova pesma za klasu bolja od prošle, a zanimljivo je da taj izraz koristi baš iz razloga što se nova pesma zove „Za klasu bolja sam!“.

Da li je baš tako, znaćemo kada se pesma pojavi na tržištu, ali obzirom da su istu radili Marko Kon i Darko Popović, koji je do sada napisao dosta hitova, poput: „Taguj me“ i „Ma zdravo“, koje je odpevao Fantastik bend, ne treba sumnjati da će pesma privući pažnju i biti veliki hit.

Ono što Kety planira je i snimanje spota za ovu pesmu, a obzirom da nama ništa ne može da promakne, otkrićemo Vam kako će biti i na snimanju spota.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*