Pevačica tvrdi:Karijeru sigurno neću graditi na golotinji!

Pinkova zvezda Kristina Kuzmanovska je sigurna u sebe. Obzirom da svi koji su je čuli kako peva uživo tvrde da je talentovana mlada pevačica, Kristina se trudi da te komplimente opravda, pa odgovorno tvrdi da karijeru neće graditi golotinjom.
„Ja nisam od onih koji će sve uraditi zarad karijere, pa sam potpuno sigurna da publika neće videti moje golišave fotke. Smatram da fotografije mogu biti lepe sa pristojnom dozom seksipila i da nema potrebe slikati se nag. Muzika je otišla predaleko, jer se jedno vreme više gledala, nego slušala. Raduje me što u poslednje vreme vidim da se sve vraća na svoje, jer je ljudima dosadilo da gleda vulgarnosti, pa sve više cene kvalitet“ – tvrdi Kristina.
Kako vredi za kvalitetnu pevačicu, Kristina sebi može da dozvoli da gradi karijeru korak po korak i kvalitetno, što je svakako dugoročnije, za razliku od onih koji nemaju drugog izbora nego da pokazuju svoje atribute kako bi bili primećeni!
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*