Pevačica u novom spotu mokra do kože i izazovnija nego ikad!

Bez obzira što nije neko ko intrigira Zvezda Granda Katarina Marković Kety zna da zagolica maštu muškog dela publike kada zatreba. Upravo to je uradila i na snimanju novog spota, koji bi kroz desetak dana trebao da se pojavi.
Kety
Naime, Kety u spotu izaziva vrućim bodijem, koji savršeno ocrtava njenu idealnu figuru. Pored toga, u jednom delu spota Kety ćete videti mokru do kože, jer su na snimanju, koje je održano u klubu „London“ u Lazarevcu, inprovizovana kiša, koja pada po pevačici i dečku koji glumi njenog partnera u spotu.
Pored svega navedenog, u spotu se pojavljuje i dosta luksuznih autobobila iz auto kuće „DM“ iz Valjeva, koji upotpunjuju celu glamuroznu priču.
Spot je radila ekipa Nemanje Novakovića Nemketa, a kako Vam mi ne bi objašnjavali kako sve izgleda, najbolje će Vam reći fotografije koje su pred Vama i dočarati atmosferu sa snimanja, bar na još par dana, dok Kety mokru i izazovnu ne budete mogli videti i u spotu.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*