Pevačice presrećne: Otvoren novi make up studio!

Naše pevačice od pre neki dan bogatije su za još jedan Make up studio, koji će našim damama sa estrade pomoći da nam izgledaju lepo i sveže nakon napornih nastupa.

Naime, u Batajnici je otvoren studio čija je vlasnica poznata estradna šminkerka Danijela Vavić. Nakon višegodnišnjeg bavljenja ovim poslom, ona je odlučila da otvori svoj studio, kako bi sve dame sa naše estrade imala mesto gde će se pored vrhunske usluge, osećati kao svetske zvezde.

Na otvaranju su među prvima pristigle Katarina Živković i Aleksandra Prijović, odmaj za njima došle su i Gabrijela Pejčev i Sara Trajanović, kao i pevačice u usponu Nadica Ademovi i Goga Babić. Atraktivne pevačice razgledale su prostor, sve vreme hvaleći Danijelu koja im je konačno obezbedila mesto kakvo zaslužuju. Nakon šminkanja, devojke su se bacile na iće i piće, koga je bilo u izobilju na sve strane.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*