Pevačicu zamalo otrovali na snimanju spota!

Da neke stvari mogu krenuti loše, kada se najmanje nadate, uverili su se svi koji su bili na snimanju spota za novu pesmu „Za klasu bolja sam“, koju peva Katarina Kety Marković.

Prema scenariju spota, koji je radio „Invenio Films“, Kety je trebala u jednom delu popiti tablete, zbog neuzvraćene ljubavi, od čega su je devojke koje su glumile sa njom u spotu trebale odgovoriti.

Kako je došlo do toga, da Kety ipak uzme te pilule, otkrio nam je izvor koji je bio na licu mesta, ali koji je insistirao na anonimnosti.

„Za Kety su, za tu scenu, bile obezbeđene bombone, koje izgledaju kao pilule. Obzirom da su svi iz ekipe znali da su to bombone, niko nije reagovao kada je Kety pojela nekoliko, posle čega joj je ubrzo pozlilo“, rekao je naš izvor.

Zanimljivo je da je Kety zaista uzela bombone, a ne pilule, ali je problem što je alergična na sastav istih, zbog čega joj je usred uzimanja u jednom trenutku počeo oticati jezik. Samo brzom reakcijom njenih prijatelja, koji su znali za alergiju, incident je sprečen, pa je Kety u Hitnoj primila inekciju, od koga joj je bilo bolje, ali snimanje nije bilo moguće nastaviti.

Iako su joj mnogi sugerisali da slučaj prijavi policiji, Kety nije želela to da uradi, a obzirom da smo je pozvali za izjavu, kratko nam je rekla da ne želi da komentariše ovaj slučaj.

Brzom intervencijom njenih prijatelja, incident je sprečen, jer bi u suprotnom ishod mogla da bude najgori mogući scenario, što dovodi do zaključka da ona u svojoj blizini ima osobe koje joj baš ne misle dobro, jer su na snimanju bili samo njeni bliski ljudi i saradnici.

Kako smo saznali, Kety će već ovih dana završiti snimanje spota, posle čega je čeka radna sezona, obzirom da celo leto ima zakazane nastupe, pa će premijera pesme, prema dosadašnjim planovima, sačekati septembar.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*