Pi Didi ponosan na Jennifer Lopez

Slavni reper Pi Didi nedavno je izjavio kako je ponosan na to šta je pre nekoliko godina bio u vezi sa lepom pop pevačicom Jennifer Lopez. Mnogo puta je izjavio kako je ponosan na guzu Jennifer i da ju smatra pravim umetničkim delom.

jennifer lopez

Pi Didi je izjavio kako će guza lepe pevačice ući u istoriju kao pravo remek djelo. Reper nije ponosan samo na izgled pevačice nego je zadovoljan i njenim pesmama. Priznao je kako je srećan što je pevačica nekada bila njegova djevojka, koja ima podjednako dobar stas kao i pesme.

Reper je priznao kako su Jennifer i on još uvek u dobrim odnosima i da ju smatra pravom drugaricom koja će uvek biti tu za njega. Pi Didi veruje kako pevačica ima sve šta treba za jednu veliku osobu, talenat, odlučnost i veru u sebe.

Jennifer je za njega jedna od najuspešnijih žena na svetu. Pi Didi i Jennifer Lopez bili su jedan od najpopularnijih parova.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*