Pinkova Zvezda ranjena na nastupu!

Nadežda Biljić preksinoć je na jednoj svadbi u Podgorici zadobila povrede noge zbog kojih je prevezena u hitnu pomoć na ušivanje. Pinkova zvezda pevala je na svadbenom veselju, kada je kamerman bacio čašu, koja je odletela pevačici na nogu i posekla ju je.

Nadica Biljic

Tog momenta nastala je drama. Krvi je bilo na sve strane, ali kako je mladoženja zdravstveni radnik, Nadeždi je odmah ukazana prva pomoć. Na rukama su je izneli ispred restorana, a onda je stigla i Hitna pomoć.

„Radila sam svadbu u Podgorici i sve je bilo super. Imala sam pauzu i sela sam da popijem kafu. Kamerman koji je snimao svadbu bio je iznerviran, prvo je bacio telefon, pa čašu. Čaša se odbila i pogodila me u nogu. Krv je u momentu briznula na sve strane“ – kaže potresena Nadica.

Čim su videli da krvari, gosti su joj pritekli u pomoć i na vreme je zbrinuta. Mladoženja ju je podigao, i tako ranjenu i krvavu izneo ispred restorana.

„Rana na sreću nije duboka, površinska je. Ali koža mi se otvorila i krvi je bilo na sve strane. Izneli su me i hitna je došla po mene. Ušili su mi pet konaca, da rana ne bi bila prevelila, jer sam sutra imala nastup u Novom Pazaru. Mogu da hodam, ali svaki dan moram da idem na previjanje rane. Neću da dižem tužbu, jer su mladenci prema meni bili maksimalno korektni. Po povratku na svadbu su me dočekali kao kraljicu, i bukvalno su me nosili na rukama“ – kaže Nadežda.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*