Pinkove zvezdice zatvorile rođendansko slavlje Stadiona

Treći dan proslave drugog rođendana Stadion Shopping Centra protekao je u znaku nastupa popularnih Pinkovih zvezdica koje su dočekane uz vrisak brojnih fanova.

P.zvezde

Najmlađi posetioci Stadiona su već oko 12 časova počeli da pristižu da bi zazuzeli mesta tik pored bine, a mlade muzičke nade Marija Serdar, Irina Arsenijević, Sofija Perić, Midorag Đokić i Nikola Milenković su odmah po dolasku počeli da potpisuju autograme fanovima.

Talentovani Nikola dočekan je uz veliki aplauz, a Sofija je otkrila da je presrećna što baš sa publikom u Stadionu proslavlja svoj 14. rođendan. Stilizovana Irina pevala je dve numere kojima je osvojila i žiri u takmičenju Pinkove zvezdice, dok je Miodrag razgalio publiku otpevavši pesmu Parnog valjka.

Moćni glas Marije Serdar izmamio je vrisak i dugačak aplauz publike, koji najbolje potvrđuje da je pred njom velika karijera. Nakon uspešnog nastupa, popularna petorka uživala je u druženju i fotografisanju sa obožavaocima koji nisu krili oduševljenje što imaju priliku da ih vide uživo.

Posetioci su i danas šopingovali sa popustima do 70 odsto, dok su se mališani zabavljali uz takmičenje Nerf izazov, face painting i kreativnu radionicu za dekupaž sa Sanjom Jovanović.
Tokom tri dana rođendanskog slavlja, Stadion Shopping Centar zabeležio je rekordnu posećenost, a osim u nastupu Pinkovih zvezdica, građani su imali priliku da prethodnih dana uživaju i u koncertima Lexington benda, Ane Nikolić i Milene Vučić.

Autor: Goran, Foto: Stadion

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*