Pirati: Toni Cetinski nas je podržao!

U moru muzičkih grupa, koje su se u poslednje vreme pojavile na našoj estradnoj sceni, momcima iz grupe Pirati, svi prognoziraju da ih čeka veliki uspeh i da će postati jedni od najpopularnijih bendova na estradi.

Pirati 1

Ovaj mladi i perspektivan bend je u subotu u prepunom Zagrebačkom klubu „Bunga, Bunga“ održao spektakularnu promociju za pesmu „Laka meta“.Pirati su očigledno uložili dosta truda oko ovog singla i ništa nisu prepustili slučaju.

Dokaz za to je da su pesmu radili u „BB“ studiju, koji je u vlasništvu njihovog kolege Bojana Bjelića, a koji spada u jedan od najboljih studija na Balkanu. Aranžman je radio Marko Đurašević-Mahoni, a muziku Srđan Šimić-Kamba. Zanimljivo je da je tekst pisala pevačica Ksenija Mijatović, dok je mastering rađen u Njujorku.

Perspektivni momci iz benda Pirati su se već dokazali na Hrvatskom tržištu, a cilj im je da isto postignu i u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Dokaz za to koliko su kvalitetni, leži i u činjenici da ih mnoge kolege podržavaju.

Ipak, najveća i reklo bi se najdraža podrška dolazi od Tonija Cetinskog, koji je došao da podrži njihovu promociju na „Narodnom“ radiju u Zagrebu, obzirom da je te večeri nastupao, pa nije mogao prisustvovati promociji, onda ne treba sumnjati u to da Pirate očekuje velika karijera.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*