Počeo Wedding Weekend

Prvi dan 13. Small Tree Wedding Weekend-a obeležila je tradicionalna Revija poznatih dama u venčanicama, koja je i ove godine okupila veliki broj poznatih ličnosti. Pevačica Saška Janković otvorila je reviju, prva se pojavivši u belom, a tom prilikom premijerno je izvela novu pesmu „Ponekad“.

Weekend

Posle gromoglasnog aplauza, pistom je prošetao novi voditeljski par emisije „Bulevar u 5 do 5“ na B92, Anđelka Prpić i Miloš Urošević. Prelepe venčanice iz najnovijih kolekcija poznatih domaćih i svetskih brednova i kretaora ponele su i Suzana Mančić, Miljana Gavrilović, Ivana Maksimović, Darija Stanojević, Stanija Dobrojević, Sanja Kužet, Sanja Dimitrijević, Natalija Milosavljević, Sandra Obradović i mnoge druge dame, kojima su društvo pravili i elegantni Aleksa Jelić i Ivan Golušin.

Odevena u romantičnu belu venčanicu, Nevena Božović veče je zaokružila otpevavši novi singl „Znam da noćas gubim te“.

13. Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari u hotelu Hajat biće otvoren do nedelje. Na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, posetioce na jednom mestu očekuje najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe – venčanice, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice, muzički bendovi, naravno sa sajamskim popustima.

Autor: Goran, Foto: Magazin Venčanje

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*