Pogledajte kako Matora nasrće na Tijanu Ajfon! (Video)

Jovana Matora se potukla sa Tijanom Ajfon i morali su da je iznose napolje zbog ponašanja. Naime, dok je Ivana Pavković pevala, a ostali takmičari veselo igrali, Jovana Tomić je prišla Tijani Ajfon, koja je sedela na dvosedu i počela da viče na nju i preti joj.

Matora
Ubrzo su se pored Matore našle Nataša Šavija, Mimi Oro, posmatrajući u kom smeru ide situacija. U jednom trenutku, kad se činilo da će sve izmaći kontroli, Aleksandar Požgaj i Gastoz su prišli, uhvatili Matoru i odvukli je od Tijane Ajfon.

Dok je odlazila iz sobe u kojoj je gostovao orkestar i gosti pevači, Matora je rukom udarila u zid. Zbog toga što se približila Tijani Ajfon više nego što je dozvoljeno i pokazala agresivno ponašanje, Jovana Tomić je, odlikom produkcije, odmah poslata u izolaciju i to na 48 sati, koliko niko nije bio izolovan do sada i oduzeće joj se od honorara 300 evra.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*