Pogledajte novi spot Milene Vučić (Video)

Crnogorska zvezda, Milena Vučić, objavila je novi singl Zovi svoje drugove. Ovom pesmom ona najavljuje njen drugi studijski album i donosi pravo osveženje na našoj muzičkoj sceni. “Napravila sam malo dužu pauzu, ali sada su se sve kockice sklopile. Baš sam zadovoljna ovom pesmom, kao i ostalim numerama, koje ćete čuti u oktobru, kada album bude objavljen.

Milena Vucic photo Bojan Stanic (14)

U pitanju je elektro-pop“ objašnjava Milena.Muziku je komponovao Milenin suprug, Nikola Burovac, dok tekstove većine pesama potpisuje sama. Supružnicu su ujedno i autori svih ostalih numera, a za aranžmane i produkciju zadužen je Popmark.

Iako je singlom Zovi svoje drugove Milena pokazala novu energiju, pevačica je ostala dosledna svom energičnom izvođenju i muzičkom izrazu. Spot za ovu pesmu uradio je talentovani režiser Nemanja Pavlovic 84frames. Kadrovi su snimani u jednoj od najstarijih kuglana u Srbiji, a Milenin stajling u potpunosti prati energiju nove pesme.

Autor: Goran, Foto: Bojan Stanić

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*