Pogledajte spot za pesmu koja najavljuje novi album Viki Miljković!

Folk zvezda Viki Miljković upravo je objavila spot za pjesmu „Ono nešto“ kojom najavljuje album koji će se pojaviti na tržištu odmah iza leta. I pored brojnih ponuda, ona se odlučila da izdavač bude „Siti rekords“.
Viki 2
„Sa TV Pink i „Siti rekordsom“ imam višegodišnju uspešnu saradnju i svi singlovi od pesme „Rumba“ pa na ovamo su izašli za njih. Zato nije bilo mesta za razmišljanje. U pitanju je jedina ozbiljna izdavačka kuća na Balkanu i što se mene tiče možemo potpisati Ugovor i na 10 godina“ – iskrena je Viki.
Pesma „Ono nešto“ vraća ovu pevačicu nekom ranijem stilu koji je gajila.
„Po prvi put sarađujem sa Damirom Handanovićem koji će biti autor na još nekoliko pesama koje će se naći na albumu. Tekst je pisala moja stara saradnica Marina Tucaković koja je napisala 90% mojih pesama, dok su aranžman potpisali moj superug Dragan Tašković Taške i Damir Handanović. Pesma je izuzetno vesela, takav je i spot. Idealna za ovo varljivo proljeće i jedva čekam da vidim reakciju publike na nekom od sledećih nastupa“ – zaključuje folkerka.
 
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*