Pokazala grudi: Maya Berović zapalila hrvatsko primorje toplesom!

Iako ovog leta nastupa punom parom, Maya Berović je pronašla par dana da ode na kratak odmor.Obzirom da ovaj vikend nastupa u Bosni, najbliže joj je bilo hrvatsko primorje, gde je otišla da predahne, ali i da nabaci boju.
Maya Berovic 3
Maya  se odlučila za poluostrvo Pelješac, gde je sa verenikom Alenom uživala četiri dana. Međutim, Maya je predvidela činjenicu da je i u Hrvatskoj izuzetno popularna, pa se sunčala u toplesu, misleći da je niko neće prepoznati.
Zbog velikih vrućina, Maya se suočila i sa požarom, koji je izbio nedaleko od apartmana u kom je odsela, a koji je pretio da se raširi, do čega srećom nije došlo, ali je „požar“ na plaži bio neizbežan, jer je mnogim muškarcima bilo prevruće, ali ne zbog visokih temperatura, nego zbog zgodne Maye, koja je žarila i palila hrvatskim primorjem.
 Zbog čega je pevačica izazvala ovakvu reakciju, možda najbolje govore fotografije koje su pred Vama!
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*