Političari kao “Zvezde Granda”

Da li ste se ikada zapitali kolika je sličnost između pevača i političara? Mlađan Dinkić, ministar ekonomije i regionalnog razvoja bi verovatno uspeo u muzici da nije postao najmladji Guverner u istoriji Narodne Banke Srbije, a trenutno se pored politike bavi se i komponovanjem za nekoliko pevača i pevačica sa domaće estrade.

Oni koji poznaju Tomu Nikolića kažu da odlično peva, međutim nismo imali priliku da ga čujemo uživo. Bogoljub Karić je dugo imao svoj bend sa  kojim je nastupao, a svojim ćerkama je uvek rado davao savete u vezi njihovih pesama. Ali ima i onih političara kojima nije problem da zapevaju i pokažu svoj talenat, a kako to zvuči poslušajte sami.

Prvo mesto ove mini liste definitivno zaslužuje Boris Tadić u duetu sa Draganom Šutanovcem.

A u tu je i pesma Borisa Tadića sa navijačima Partizana.

Na drugom mestu se nalazi duet Velje Ilića i Cece Ražnatović i pesma „Ne može nam niko ništa“.

Dobivoje Budimirović Bidža, bivši gradonačelnik Svilajnca i poslanik SPS-a u skupštini je često nastupao po u zabavnim emisijama i voleo da prikaže svoj „talenat“.

I za kraj Milorad Dodik, premijer Republike Srpske i pesma – „Ne dolazi u moj san“.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*