Pomama za Didi u Beču na snimanju spotova

Pop zvezda i modna dizajnerka Dijana Janković Rokvić prosle nedelje je u Beču ekranizovala tri pesme. Pod dirigentskom palicom njene produkcijske kuce „DJ Solutions“ Didi je ekranizovala pesme „1100“, „Iluzija“ i duet sa Geo de Silvom „Tell me why“.

U ekskluzivnom hotelu „Sacher“ u prestonici Austrije nastali su neki od kadrova koje ćemo videti u Dijaninim novim spotovima. Dvorac Schonbrunn, Schloss Laudon i najskuplja bečka ulica Graben, samo su neke od lokacija na kojima su spotovi snimani.

Iako se odobrenje za snimanje na ovim lokacijama vrlo tesko dobija, Dijana je bez problema dobila dozvolu nadležnih austrijskih organa, koji su sa oduševljenjem dali odobrenje da se pomenute lokacije nađu u njenim spotovima.

„Moja ekipa i ja smo za pet dana u Beču uspeli da ekranizujemo čak tri spota. Prezadovoljna sam onim sto smo uradili i jedva čekam da svojoj publici predstavim nove spotove“, kaze Didi, koja je u Beču boravila sa 20-očlanom ekipom.

Pevačica je jos jednom opravdala zbog čega je sinonim za luksuz i glamur, pa ćemo tako u novom spotu moći da je vidimo kako vozi Lamborghini po ulicama Beča, odevena u najnovije modele modnih marki: Balmain, Dior, Agent Provocateur, Chanel, La Perla… U spotovima ćemo imati prilike i da vidimo neke od modela Dijanine modne marke „DJ Collection“.

Zanimljivo je da je Didi sa svojom ekipom uspela da napravi pravu pomamu u Beču, budući da su Instagram preplavile fotografije sa snimanja spotova slučajnih prolaznika, koji su fotografije sa snimanja spota objavljivali na popularnoj društvenoj mreži. Ako se po jutru dan poznaje, Dijani se zaista smeši blistava internacionalna karijera.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*