Pop pevačica i modna dizajnerka Dijana Janković Rokvić osvojila Instagram!

Pop pevačica i modna dizajnerka Dijana Janković Rokvić definitivno je jedna od najpraćenijih zvezda u našem delu Evrope na društvenoj mreži Instagram. Voli da dominira scenom i svojom ženstvenošću, a pošto ima i šta da pokaže, sa zadovoljstvom na društvenim mrežama postavlja svoje fotografije.
Kada putuje, kada prisustvuje mnogim ekskluzivnim događajima, ili ako je jednostavno u svojoj velelepnoj kući, Dijana na svoj Instagram profil postavlja različite i veoma interesante fotografije.
Opšte je poznato da je u poslu podržava veliki broj ljudi, na profilu je prati više od 400 000 pratilaca, a da obožava skupe i brendirane stvari, na to smo navikli jer zna da ih ponese, stoga i važi za modnu ikonu. Dijana je još od malih nogu imala sve što je poželela, te je samo nastavila u tom pravcu.
Na fotografijama koje je objavljivala, mogli smo da primetimo da je nedavno prisustvovala „Versaće“ reviji i to kao počasna gošća, kada je i dobila na poklon naočare za sunce, kako kaže u njenoj omiljenoj boji – crvenoj, koja predstavlja plamen i podiže raspoloženje.
Na svakom događaju bude zapažena, te je i u ulozi cat women-žene mačke briljirala i bila spremna da isprati halloween party. Shoping time, Red carpet, Luxury, Hermes, Cartier, Chanel su samo neki od haš tagova na njenim fotografijama. Ako želite da oterate turobne oblake na vašem Instagramu, svakako vam predlažemo da zapratite našu Didi.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*