Poslednji intervju Slađe Guduraš. Želela je da rodi sina!

Tragično nastradala pevačica i starleta Slađa Guduraš pre nepunih dvadeset dana gostovala je u jednom TV Show, gde je pričala o stvarima koje mnogi nisu znali o njoj. Ispričala je kako joj je majka velika podrška, ali da sa ocem nije u dobrim odnosima.

Sladja Guduras

“Ja ne cenime svačije mišljenje. Ja gazim tuđa mišljenja. Osvetoljubiva sam jako, što i nije vrlina. Od majke imam punu podršku, a sa ocem nisam u posebnim odnosima. Mnogo je tu bilo teškog života, da bih prešla preko toga. Ako sam rođenom ocu dala distancu, jer nije bio tu kada je trebalo da bude. Onda zamislite kakva sam prema drugima. Moji su razvedeni već godinama“

Ona je istakla i da je veoma osvetoljubiva, ali da su je tome naučile situacije kroz koje je prolazila. ‘‘Spremna sam na sve i svašta što se tiče osvete. Ni sama nisam znala koliko mogu da idem, ali sam posle mnogo trzavica shvatila da mi u životu ne postoji nijedna prepreka. Plašim se jedino Boga i mislim da je on jedina granica’

Priznala je da je imala komplikovanu vezu da se jedva izvukla iz cele priče, ali da je sada zaljubljena i srećna, i to sa bivšim dečkom.

“Izašla sam iz jedne veze i na to sam stavila tačku. Vratila sam se bivšem momku i sada sam shvatila da nisam nikada ni trebala da raskidam sa njim. To je veza koja se vuče još od škole. Samo on je dokazao da me zaslužuje, svi ostali su bili bespotrebni u mom životu“.

Na pitanje gde će provesti doček, Slađa je odgovorila da će to biti ljubavna atmosfera, sa dečkom. Rekla je da priželjkuje i bebu, te da bi volela da rodi dečaka. Svi ovi snovi jedne hrabre i samostalne devojke, ostali su zarobljeni u slupanom automobilu negde pored puta i nažalost, nikada neće biti ostvareni.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*