Potukle se Zorica Marković i Jelena Golubović!

Sukob između Zorice Marković Keve i Jelene Golubović noćas je kulminirao, pa je reagovalo i obezbeđenje. Sve je počelo sa izborom sluga, kada je glumica postavila pevačicu, onda je ova rešila da joj se osveti, pa je ušla u gazdinu sobu i uništila joj krevet.

bandicam 2016-04-08 03-17-10-318

Do fizičkog kontakta je došlo kada su se Jelena i Keva posvađale u štali gde spavaju sluge. Golubovićeva je izazvala haos kada je pokušala da uništi krevet u kome spava Zorica. Kada je Jelena videla urnisan krevet, skupila je posetljinu sa sve pepelom, pronašla Kevu u dnevnoj sobi i prosula joj sve na glavu.

Kako joj ni to nije bilo dosta, ona je otišla do sobe za sluge, i njenu posteljinu bacila kod krave i telića u jasle. Keva ju je zatekla u pola čina, pa ju je polila punom kofom vode po glavu. Tu je nastao komešanje i čupanje za kosu.

Jedna drugu su držale, i nijedna nije htela da pusti ovu drugu. Jelena je plakala i dozivala obezbeđenje na sav glas. Obezbeđenje reagovalo, i razdvojilo glumicu i pevačicu.

Autor: Goran, Foto: Printskrin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*