Poverila mu se: Madenica pokazala dečka Kaličaninu!

Jasmina Medenica pohvalila se Dušanu Kaličaninu kako izgleda njen potencijalni momak. Ona je glumcu, koji je inače njen dobar drug, poverila koji je jedan od razloga što uskoro ponovo odlazi u Los Angeles.


Naime, Medenica je već neko vreme u kontaktu sa tamnoputim manekenom Džeremijem, koji je pao na čari plavokose pevačice. Ona je Kaličaninu pokazala kako maneken izgleda, i od njega zatražila savet.

Kao dobar prijatelj, posavetovao ju je da ga dobro isproverava, pre nego što se bude odlučila na upoznavanje. Medenica ga je poslušala, pa je sada Džeremi na proveri, sve do momenta dok Medena ne krene put USA.

Kako stvari stoje, na putovanju će joj se pridružiti i Kaličanin koji tamo ima nekioliko kastinga za filmove za američko tržište. Ne sumnjamo da će se njih dvoje lepo zabaviti.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*